//Little Green
ILOVEYOU ♥ ONLY YOU :*
Tuesday, 7 February 2012 05:01 | 0 comments

Woot woot , Aslammualaikum , hey buddy . Nampak tak tajuk diats tuh ? nmpak takkkk ? -__- buta lah kau . Tehee ,okeyh now i'am taken by Farah Najihah aww ;* kami bersama dari 6 february . ingad tuh ! :p . bby ? bie ingad janji bie dan bby pun kne ingad janji bby . aku takken lepas kan dye . yeah , maybe kiteorang jauh , tapi aku yakin suatu hari nnti kami jumpe jgakk . Hope sngad kami kekal . why aku sayang dye ? sbb dye snggup tngu aku and dye akan tngu aku bule aku masuk asrama jgak . seriously aku sayang dye . cantek + comel + baik + setia = sayangg . dye aku punya ! jangan rampas ! bby , awak saye punye tauu . korang doa kan kiteorang kekal kay ? sape doa kiteorang tak kekal aku sumpah kau jadi hodoh mcm orang hutan -__- .  okeyh itu sajaa . tataaa (:




# ♥ ILOVEYOUDOUBLETRIPLEFARAHNAJIHAH  ♥

OLD
Singlee ;) Asramaa ;)
Wednesday, 1 February 2012 03:10 | 0 comments


Hey guyss , I'am a SINGLE MANN  ;) weee , haha . happy tuh adelha jgak :p . aku single ade sbb broo . aku nak masuk asrama da . lame bukan xlame . xken nak buad dye mcm binatang simpan jea . so aku nak singlee ;D . By the way ,  aku masuk asrama , ayah aku da anta namee . da xleh buad apee ;') . aku xnak pndah . nnti aku rindu dyee . tapi nak buad mcm mne ken ? dah terpaksa . semua orang kejar impian mereka . jadi aku pun kejar impian aku mnjadi pemain bola . wee , Kdone . aku xtahu aku ckap ape . kbhai .

OLD