//Little Green
ILOVEYOU ♥ ONLY YOU :*
Tuesday, 7 February 2012 05:01 | 0 comments

Woot woot , Aslammualaikum , hey buddy . Nampak tak tajuk diats tuh ? nmpak takkkk ? -__- buta lah kau . Tehee ,okeyh now i'am taken by Farah Najihah aww ;* kami bersama dari 6 february . ingad tuh ! :p . bby ? bie ingad janji bie dan bby pun kne ingad janji bby . aku takken lepas kan dye . yeah , maybe kiteorang jauh , tapi aku yakin suatu hari nnti kami jumpe jgakk . Hope sngad kami kekal . why aku sayang dye ? sbb dye snggup tngu aku and dye akan tngu aku bule aku masuk asrama jgak . seriously aku sayang dye . cantek + comel + baik + setia = sayangg . dye aku punya ! jangan rampas ! bby , awak saye punye tauu . korang doa kan kiteorang kekal kay ? sape doa kiteorang tak kekal aku sumpah kau jadi hodoh mcm orang hutan -__- .  okeyh itu sajaa . tataaa (:




# ♥ ILOVEYOUDOUBLETRIPLEFARAHNAJIHAH  ♥

OLD